Contiki, Yeni Girişimi ile Özel Gizem Seyahatlerini Hayata Geçirdi

Genç gezginlerin dünyaya geri dönmeye hevesli olmalarına karşın, rezervasyon ve kalkışlar konusunda hâlâ bir belirsizlik mevcutken, gençlik seyahati lideri Contiki Holidays’in yeni bir girişimi, süreç devam ederken heyecan verici bir alternatif sunuyor.

1962’den beri gençlik seyahatinde lider olan Contiki, değişen sınır kontrollerinin, güvenlik gereksinimlerinin ve karantina kurallarının şu anda bir seyahat planlamayı neredeyse imkânsız hale getirdiğinin farkında.

Çözüm? Contiki Travel Lounge – yaklaşan 2021 Contiki seyahatlerinde mevcut destinasyonların en yeni basın bültenleri ve özel indirimlerle meraklı gezginlerin seçebileceği gizem seyahatlerine erişim için özel üyelere yönelik bir Facebook ve e-posta grubu, artı eşantiyonlar ve güvenli seyahat güncellemeleri.

Contiki Travel Club, bilenlere, bu Avrupa yazında her zamanki gibi aynı düşük depozito ile yola çıkacak ilk Contiki gezilerinden bazılarına uygun bir yer kapma şansı verecek ve aynı zamanda, rezervasyondan sonra değişiklik yapsalar bile Contiki’nin Esnek Rezervasyon Garantisi kapsamında olmaya devam edecekler. Bu da gezginlere rezervasyonları için gönül rahatlığı sağlayacak.

Üyeler ayrıca Gizem seyahatlerinde – detayları rezervasyon sonrasına kadar bilinmeyen popüler Contiki gezilerinde – %40’a varan özel indirimlerden yararlanma şansına sahip olacaklar. Her seyahatte sınırlı sayıda yer mevcut olup, sadece Lounge üyelerine sunulmaktadır.

Contiki’nin yakın zamanda gerçekleştirdiği (Ocak 2021) bir ankete göre dünyanın dört bir yanından yanıt verenlerin %67’si, nerede olduğunu bilmeseler bile gizemli bir seyahat bileti rezervasyonu yapacaklarını belirtti.

Contiki Travel Lounge’a Contiki’nin Facebook Grubu veya e-posta listesi aracılığıyla ücretsiz erişimle katıldıktan sonra, üyeler her ay özel gizem seyahati indirimlerinin yanı sıra, hemen rezervasyon yapılabilecek seyahatler için tarihlerin ve fiyatların ayrıntılı olarak açıklandığı düzenli ‘seyahat indirimleri’ alacaklar. Gizem seyahatleri için özel indirimli fiyatla yalnızca 1-2 yer mevcut olduğundan, üyeler için inanılmaz bir fırsattan yararlanmak üzere oyunlar mevcut olacak.

Gizem gezileri, yalnızca tarihler, fiyat ve kalkış yeri gibi hayati bilgiler ile birlikte hava durumu (örneğin, ‘yakıcı güneşi, yüzme noktaları ve açık havada yemek yeme’ ) gibi detaylar dahil olmak üzere, heyecan verici derecede sınırlı ayrıntılarla sunulacak. Bu bilgiler yalnızca rezervasyon onaylandıktan sonra verilecek.

Contiki Travel Lounge üyelerine ayrıca Contiki’nin logosu olan sürdürülebilir su mataraları, Teemill tişörtleri ve el çantaları hediye edilecek. Üyelere özel Facebook grubu aynı zamanda sanal bir sosyal kulüp olarak da hizmet verecek ve potansiyel gezginlerin gelecekteki seyahatlerini dört gözle bekledikleri ve planladıkları sırada diğer potansiyel gezginlerle bağlantı kurmasına izin verecek.

Önümüzdeki aylarda eğlence amaçlı seyahatler için sınırları açmaya çalıştığından, Contiki Travel Lounge’un lansmanından muhtemelen ilk yararlananlar İngiltere ve ABD’deki gezginler olacak – ancak Lounge, katılmak ve bağlantı kurmak için dünya çapında bir kitleye açık.

Contiki CEO’su Adam Armstrong; “Contiki Travel Lounge, bir an önce dışarı çıkıp tekrar seyahat etmek isteyenler için kapıdan atılan heyecan verici bir adım. Sınır kontrollerine ilişkin hala kısıtlama uygulananlara, rezervasyon yapmaya hazır oldukları anda Contiki’nin onlar için hazır olduğuna dair güvence vermek istiyoruz. Artık herkes 2022 seyahati için çevrimiçi rezervasyon yaptırabilse de, Contiki Travel Lounge 2021’de mümkün olan en kısa sürede yeniden yola çıkmak isteyenler için bir alternatif sunuyor ve gizem seyahatleri, seyahat etmekten mutluluk duyan ve aynı zamanda özel bir anlaşmadan yararlan ve bu onları nereye götürürse götürsün ilk seyahate çıkanlar olurken en maceracı gezginler için var” dedi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!