2016 Yılında En İyi Bilgi Veren Fuel Travel Yazı Başlıkları

2016 yılınında  işinize yarayacak bir kaç şeye göz atmaya ne dersiniz ?

1. SiteCatalyst ile Otomatik Rapor Oluşturma

Zamanınız az ve tablo oluşturacak vaktiniz kalmadığında bu uygulama tam sizin için. Datalarınızı girip kodladığınızda site otomatik olarak rapor oluşturacak. Kullanımı öğrenmek için internette yer alan anlatım videosunu izlemeniz yeterli.

2. Angular Directive Sortable Table

Her web sitesi geliştirme takımı için dosya boyutu çok önemlidir ve bunu azaltmak bazen hayati olabilir. Bu uygulama sadece sizin hızınızı artırmakla kalmıyor ayrıca siteyi kolaylaştırarak kullanıcılarınızı da mutlu ediyor.

3. Angular Directive Pagination

Bu uygulama ile büyük verilerinizi organize edebilir ve sayfa başına ne kadar miktarda data gösterileceğini kontrol edebilirsiniz. ‘önceki’ ve ‘sonraki’ sayfa seçeneklerini ekleyebilir ve veri seti içindeki herhangi bir sayfaya bir şey ekleyebilirsiniz.

4.Unity Dependency Injection in ASP.NET

FuelTravel web geliştirme takımı da bu listede yer alıyor. Site geliştirici ve mühendisler için yararlı bir platform.

5.Oteller İçin En iyi Facebook Reklamları

Günlük pazarlama için daha iyi bir şey bakıyorsanız, facebook reklamları için teknik özelliklerin tartışıldığı ve beklenti-gerçeklik karşılaştırmalarının yapıldığı bu platformu ziyaret etmelisiniz.

6.Otel Fiyatı Reklamları-Bilmeniz Gereken Her Şey

Google’ın sunduğu en yeni platformlardan biri olan bu uygulama (Hotel Price Ads) ile şehri, otel giriş ve çıkış tarihlerinizi girerek gerçek zamanlı fiyat seçeneklerini görebilirsiniz. Otel hakkında bilgi, adresi, telefon numarası, farklı sitelerdeki gecelik fiyatları gibi aradığınız tüm bilgiler karşınıza çıkacak.

7. SERP 2005 vs 2015

Arama motoru sonuçları sayfaları (SERP) göz takibi sistemiyle araştırılırken bu sistem 2015 ile birlikte biraz değişmiş durumda. Daha önce arama motoru kullanan kişilerin baktıkları yerler “üçgen” bir model sergilerken, artık bu bir bütün halinde gerçekleşmekte.

8.Google’ın Piyasaya Sunduğu Ornitorenk(Playtpus)

Google’ın algoritma güncellenmesi için verilmiş bir isim olan Playtpus, yanlış yazılmış ve zayıf içeriklerin geliştirilmesi amaçlı yapıldı.

9.Google Analytics ve Adobe Analytic‘in Farkı

Bu ikisi sürekli karıştırılıyor olmasına rağmen aslında çok farklılar. Kullandıkları araçlar farklı olduklarından dolayı sonuçlar da farklı olabiliyor. Aradaki farkları anlayıp değişikliğe gittiğinizde verilerinizin içeriğini gerçekten değiştirebilme olanağınız var!

10. C# Test Kutsal Üçlüsü

FuelTravel yazılım geliştiricilerinin birim testin meydan okumaları üzerinde tartıştığı ve bunu aşmanın yolunu onunla eğlenerek bulmuş oldukları bir durum. Moq, unit.net ve autofixture kutsal üçlüsü.

Kapak Görseli: Square Space

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!