British Airways, Karantinaya İlişkin Gevşetmelerden Sonra ABD ve Avrupa Uçuşlarını Genişletmeyi Planlıyor

British Airways, hükümetin tam aşılı ziyaretçilerin İngiltere’ye varışlarında karantina zorunluluğunu kaldırma kararının ardından ABD ve AB destinasyonlarına uçuşlarını artırıyor.

Yeni kurallar 2 Ağustos Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ve BA, 28 Temmuz Çarşamba günkü duyurunun ardından “birkaç saat içinde” rezervasyonlarda şimdiden bir artış gördüğünü söyledi.

BA, Ağustos ortasından itibaren Heathrow’dan New York, Los Angeles, Chicago ve Seattle’a uçuşlarını artıracak. Berlin, Cenevre ve Hamburg gibi Avrupa şehirlerine de ekstra hizmetler eklenecek.

Heathrow ve New York JFK arasındaki uçuşlar, haftada mevcut olan 17 uçuşlardan 16 Ağustos’tan itibaren 21’e yükselirken, hem Los Angeles hem de Chicago, aynı tarihten itibaren haftada yediden 10’a yükselecek.

Taşıyıcı ayrıca Los Angeles uçuşlarının haftada 14’e yükseleceği belirtirken, 23 Ağustos’tan itibaren Seattle hizmetlerini haftada dörtten yediye çıkaracak.

BA, Eylül ayında İngiltere ve ABD arasındaki programını “genişletmeyi” planladığını da sözlerine ekledi.

CEO Sean Doyle; “Bu hareket aynı zamanda İngiliz ekonomisini ve havacılık gibi pandeminin etkilerinden zarar gören konaklama sektörünü canlandırmaya yardımcı olacak.

“Bu krizden çıkarken müşterilerimizi destekleyeceğiz ve karşılıklı anlaşmalara izin vermek için önemli seyahat koridorlarının kurulmasını umuyoruz. Bu, Birleşik Krallık vatandaşlarının Birleşik Krallık’taki Covid vakaları düşerken ve aşılama oranları artmaya devam ederken seyahat etmelerine izin verecek” dedi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!