Malawi Turizm Otoritesi Yeni Web Sitesini Hayata Geçirdi

Malavi, yeniden tasarlanan turizm web sitesini hayata geçirdi.

malawitourism.com, ilk kez 20 yıl önce kuruldu ve son 20 yılda potansiyel ziyaretçiler için ülkenin önde gelen çevrimiçi portalına dönüştü.

Malavi turizm endüstrisi üyeleri tarafından uluslararası ziyaretçilere odaklanarak üretilen site, zâviye, otel, tur ve safari şirketlerinden içerikler sunuyor. Ülkedeki tüm yerler ve deneyimler hakkında bilgiler, sayfalar, haritalar ve güncel bir Seyahat Rehberi bölümünü (yeni Vize kontrolü ile birlikte) birbirine bağlıyor ve Malavi için tatil hazırlayan uluslararası tur operatörleri dahil ülkedeki tüm turizm işletmecileri için tam dizin listelerini içeriyor.

Yeni konaklama filtresi, kullanıcıların Malavi’nin temel konaklama tesislerini çeşitli ölçütlere göre aramalarına olanak tanıyor – bu da mülklerle ilgili tüm ayrıntıları bulmalarını sağlıyor. Yeni konaklama sayfalarında, her mülk konumlarının tam olarak işaretlenmesini sağlamak için geniş formatlı bir galeriye, haritaya, fiyat rehberine, tam iletişime, iletişim formlarına ve konumlarını tam olarak belirlemek üzere What3Words adreslerine sahiptir.

Yeni web sitesi mobil cihaz dostu ve tüm cihazlarla da tam uyumlu.

Malavi Seyahat Pazarlama Konsorsiyumu için uluslararası pazarlamayı yürüten Geo Group Direktörü Kelly White; “Yeni site, Malavi için en iyi ve en etkili turizm alanını oluşturmak üzere, en son teknolojiler kullanılarak ve kapsamlı istişareden sonra mevcut kullanıcı beklentilerinin analizi ve detaylı planlama ile geliştirilmiştir” dedi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!