2014 Yılının En İyi Seyahat Blogları

Uzakrota ekibi olarak son 4 yıldır belirlediğimiz “Seyahatin En’leri”ni bu yılda da belirledik. Bu yıl en iyiler listesinde sürpriz isimlerde yer aldı. İşte “2014 Yılının En İyi Seyahat Blogları”.

seyahatbloglari

Seçmen Ekip

  • Uzak Rota – Gökhan ERDOĞAN (Blogger)
  • Zomato – Haldun ÖZ (İçerik Uzmanı)
  • Sozyal.co – Serhat ÖZ (Blogger)
  • Sanat Karavanı – Soykan KÖMÜRCÜ (Blogger)
  • Ultra Maraton Koşucusu – Alper DALKILIÇ (Blogger)
  • Ultra Maraton Koşucusu – Elena POLYAKOVA  (Blogger)
  • Avrupa Blogger Topluluğu – Gabriela NEDELCHEVA (Medya İlişkileri)
  • Interfly Turizm – Mert ÖDEMİŞ (Turizmci)

Yılın En İyi Seyahat Blogları

1 – Keşfetsene

Taflan ve Barış, 2014 yılı onlar için çok iyi geçti. Önce Turkishtime dergisi tarafından yılın 100 startupından biri seçildiler daha sonra Altın Örümcek ödülleri ve en son Momondo Seyahat Blog Ödülleri birinciliği, eh madem bu kadar ödül aldılar biz de onları listemizin tepesine yazdık gitti.

2 – Yolda Olmak

Kemal Kaya bu yıl durmak bilmedi Filipinler, Ürdün, Mısır, Yunanistan, Makedonya, Almanya, Avusturya ve daha birçok yer, yazdı da yazdı eh biz de onu listemize 2. sıradan yazdık.

3 – Çok Okuyan Çok Gezen

Sevil’imiz herşeyimiz onun olmadığı listeye yine liste demiyor ve 3. sırada kendisine yer veriyoruz. Yalakalık yaptığımıza bakmayın bu yıl yine çok gezdi, haketti.

4 – Gezeceğiz

Momondo Seyahat Blog Ödülleri 2.si bizim listemizde de yer almaz mı, alır tabii ki. Erhan Tatlıcı ve arkadaşları gerçekten güzel işler çıkartıyor.

5 – Geziyorum.net

Emre Tok, iflah olmaz bir gezgin ve gezdiği tüm yerleri geziyorum.net aracılığı ile takipçileriyle paylaşıyor, biz de listemizde yer veriyoruz.

6 – Gezmek Güzel

Yaklaşık 40 ülkede bulunup buralar hakkında detaylı anlatımı ile gezmek isteyen herkese bilgiler sağlayan Orhan Tuna’nın, geçtiğimiz yılın Momondo Seyahat Blog Ödülleri 2.si, bu yılın da 5.si olan blogu Gezmekguzel.com’u biz de listemize dahil edelim dedik, iyi ettik.

7 – Gezgin Çift

Orkun ve Neslihan’ı blogger buluşmalarında tanıdık ve çok sevdik, fakat bu onları listemize almamız için yeterli olmadı, asıl sebep bu yılın Momondo Seyahat Blog Ödülleri 3.sü olmaları.

8 – Çelebi Alper

Çelebi Alper işte başka söze gerek yok.

9 – Nereye Kaçsak

Önceki blogu Gezdimania ile takipçileri tarafından “El Fenomeno” olarak görülen Orçun’u yeni blogu ile ilk defa listeye dahil ettik.

10 – Adım Adım Seyahat

21.yüzyılın Evliya Çelebisi Güneş Akdoğan, nasıl seyahat edilir den kamp yapmanın sırlarına kadar her şeyi sitesi üzerinden paylaşıyor. Takip etmenizi şiddetle tavsiye ederiz

Yılın Takip Edilesi 5’lisi

1 – Şehir Notları

2 – Kuyruksuz Uçurtma

3 – Gezi Partisi

4 – Çok Gezen Adam

5 – Gezip Gördüm

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

5 Comments

  • Gerçekten bilmediğimiz birçok platformu sıralamışsınız, Keşfetsene’nin o ödülleri, o güzelliği nedir öyle şok oldum. Herkesi tebrik ederim.

  • en iyi seyehat bloglarına geziyorum.com.tr yide eklemenizi öneririm.

  • Yeni yarışmada umarım 2016 Şubattan beri seyahatlerimiz ve hayata dair paylaşımlar yaptığımız seyahat blogumuz livelovethank ‘i de listenize eklerseniz.

    Sevgilerle,
    Umur Dilek

  • harika hey hop raftingo

  • bu sıtelerın cogunu takıp edıyorum guzel bır paylasım tesekkurler yazı ıcın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!