İslami Tatil için Nereye Gidebilirsiniz?

Günümüzde muhafazakar tatil yapmak için sandığınızdan çok daha fazla sayıda seçeneğiniz bulunuyor. Özellikle Türkiye’nin, helal tatil için en iyi destinasyon olduğunu söyleyebiliriz.  Peki, yurt içinde İslami tatil için nerelere gidebilirsiniz? Bu sorunun yanıtları arasında en popüler olanları sizler için derledik.

Alanya

Antalya’nın güzide tatil beldesi Alanya, ilk olarak rotanızı çevirebileceğiniz yerlerin başında geliyor. Alanya’da tüm tesisin alkolsüz olduğu ve aynı zamanda sadece helal yiyeceklerin sunulduğu oteller bulunuyor. Aileler için rahatlıkla tercih edilebilecek olan bu otelleri, konaklama fiyatları ile birlikte inceleyebilirsiniz. Bunun için sadece HalalBooking.com adresine uğramanız ve Alanya’daki İslami otelleri listelemeniz yeterli!

Marmaris

Plajları, koyları ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Marmaris de tatil için gidebileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Marmaris’in en güzel manzaraları eşliğinde keyifli bir tatil yaparken muhafazakar yaşam tarzınızdan ödün vermeden zaman geçirmenizi sağlayacak olan bu oteller sizi bekliyor. Yerinizi erken dönemde ayırtmanız durumunda indirimli olarak konaklayabileceğiniz İslami oteller de var.

Sapanca

Bir defa gidenlerin bir daha vazgeçemediği Sapanca’da muhafazakar otel bulmanız gayet kolay! HalalBooking.com adresine uğrayarak otelleri sundukları tüm olanaklar ile birlikte inceleyebilirsiniz. Çocuklu ailelerin de tercih edebileceği, oyun alanlarına sahip olan oteller de karşınıza çıkıyor. Tüm yılın stresinden ve yorgunluğundan arınmanızı sağlayacak bir tatil için lokasyon seçeneklerinizden biri Sapanca olabilir.

Bodrum

Popülerliğini asla kaybetmeyen Bodrum, oldukça iddialı bir seçenek! Bu nedenle listemize İslami tatil yapabileceğiniz beldelerden biri olarak Bodrum’u da ekledik. Yaz sezonunda oldukça hareketli bir form kazanan Bodrum için yerinizi erken dönemde ayırtmanızı öneririz. Çünkü İslami oteller büyük ilgi görüyor ve kısa zamanda tam kapasitesine ulaşabiliyor. Bu yüzden rezervasyon için acele etmenizde fayda var!

Ürgüp

Denize girmek ve plajda güneşlenmek istemiyorsanız Ürgüp’te bol bol gezebileceğiniz bir tatil yapabilirsiniz. Ürgüp, deniz tutkunu olmayan tatilciler için en doğru tercihlerden biri olabilir. Burada tüm yiyeceklerin helal olduğu otelleri bulmak gayet kolay… Siz de unutulmaz bir İslami tatil için hemen HalalBooking.com adresini ziyaret edin ve sıraladığımız tatil bölgeleri ile birlikte diğer seçenekleri de gözden geçirin!

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!