TAG, Travelport + Yeni Nesil Perakende Platformunu Erken Benimsemek için Kayıt Gerçekleştirdi

Seyahat ve etkinlik yönetimi şirketi TAG, Travelport’un yakın zamanda piyasaya sürülen yeni nesil seyahat perakende platformuna geçiş yaptı.

Travelport, Travelport + kullanma hamlesinin TAG’a en yeni seyahat içeriği ve ticari satış yeteneklerini sağlayacağını ve yeniliği hızlandıracağını söyledi.

TAG (eski adıyla The Appointment Group) kurumsal seyahat, turne, etkinlikler, özel seyahat, film ve medya alanlarında uzmanlaşmış üst düzey bir seyahat yönetimi şirketidir. 2015 yılından beri Travelport müşterisidir ve Travelport + ‘yı erken benimseyenlerden biri olmak için kayıt gerçekleştirmiştir.

Firma, ABD operasyonlarını Travelport + platformuna yükselterek küresel operasyonların yeni platformun hem mevcut hem de en son yeteneklerinden yararlanmasını sağladı.

TAG İşletme Müdürü Gabrielle Carr; “Travelport + ‘ya geçmek ve tüm temsilcilerimizi kapsamlı, yeni nesil bir platformda bulundurmak, TAG’da bizim için hoş bir değişiklik.

“ABD operasyonlarımız sürekli olarak büyüdü ve işimizdeki pek çok potansiyel aksaklıkla birlikte Travelport +, tüm acentelerimize, gezginlerimizin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak kişiselleştirilmiş” titiz” hizmeti sunma gücü veriyor.

“Küresel yetenekleri edinmeye devam ettikçe, Travelport + ‘nın basitliği eğitim için giderek daha değerli hale gelecek, böylece tüm acentelerimiz önemli sayıda rezervasyon, değişim ve seyahat programı değişikliğini herhangi bir zamanda hızlı ve kolay bir şekilde yönetebilecektir” dedi.

TAG’ın Travelport + ‘a yükseltmesi, küresel acente ekibine çok çeşitli seyahat içeriğine ve daha iyi perakende satış ve ticari satış yeteneklerine erişim sağlar.

Travelport, “sınıfının en iyisi performans ve otomasyon araçlarıyla değer üretimini geliştirirken hizmet maliyetinin daha sıkı kontrol edebileceğini” de söyledi.

Travelport Küresel Acente Satışları Başkanı Jason Toothman ise; “TAG, Travelport + için yapılan bu yükseltme yolculuğunda birlikte çalışmak için inanılmaz bir iş ortağı oldu ve TAG deneyimini öne çıkarmaktan heyecan duyuyoruz.

“Sorunlu noktaları belirlemek ve iyileştirmek, yetenekleri geliştirmek ve mümkün olan her şekilde değer sağladığımızdan emin olmak için TAG ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla son derece gurur duyuyoruz.

“Seyahat perakendeciliğini sektörümüzün tüm bölümleri için basitleştirerek ticari büyümeyi desteklerken, TAG’a ve tüm müşterilerimize daha fazla değer sunmayı dört gözle bekliyoruz” diyerek ekledi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!