IBTM Güney Amerika Organizasyonunu 2020’den, 2021 Yılına Erteledi

26 ve 27 Ağustos’ta yapılması planlanan IBTM Güney Amerika Organizasyonunu, uluslararası seyahat kısıtlamaları ve etkinliğin kalitesini önemli ölçüde etkileyecek diğer faktörler de dahil olmak üzere koronavirüsün devam eden etkilerinin bir sonucu olarak ertelendi.

Son on yıldır, IBTM Kıta Amerikası, toplantılar ve etkinlik endüstrisinin liderlerini Amerika kıtasında birleştirmek için bir köprü olmuştur. Temel amacı, iş yapmak, ağ oluşturmak ve birbirlerine ilham vermeleri için topluluğu bir araya getirmek; bu yüzden canlı bir etkinlik yerine IBTM Kıta Amerikası, yılın geri kalanında 2021 yılına kadar bir dizi sanal etkinlik sunacak.

Duyuru hakkında yorum yapan Şov Direktörü David Hidalgo; “Sektörümüzün tamamını etkileyen eşi görülmemiş bir durumdayız. Bununla birlikte, sektörümüz içinde bağlantılar kurmak ve ilham verme amacımız her zamankinden daha canlı ve güçlüdür, bu nedenle de ortak zorluklarımızla birlikte yüzleşmek için topluluğumuzla etkileşim şeklimizi değiştireceğiz. IBTM Kıta Amerikası iş yapmak, ağ kurmak ve birbirinden öğrenmek için her zaman açık 365 günlük bir platform aracılığıyla misyonumuzu sunmaya devam etme fırsatı sunan 2.0 sürümüne dönüşüyor” dedi.

IBTM Kıta Amerikası’nın 2.0 sürümü, toplantılar ve etkinlikler endüstrisine odaklanmış sanal ve yüz yüze bir deneyim sunmak için çevrimiçi ve çevrimdışı pazarlama eylemleri ve satış fırsatlarının bir karışımı olacaktır. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi verilecektir.

Hidalgo; “Reed Exhibitions adına tüm katılımcılarımıza, ortaklarımıza, fuar katılımcılarımıza, tedarikçilerimize, medya ve personele verdikleri destek için şükranlarımı sunmak isterim. IBTM Kıta Amerikası, iş ve kişisel ilişkilerimizi pekiştirmek ve güçlendirmek için sektör buluşma noktası olmaya devam edecek ve hem bu yılki sanal etkinlikte hem de Mexico City’deki bir sonraki yıllık etkinliğimizde tekrar yüz yüze görüşmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

IBTM Kıta Amerikası bir sonraki yüz yüze etkinliğini 19 ve 20 Mayıs 2021’de yapmayı planlıyor.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!