Travelzoo, Jack’s Flight Club ile 12 Milyon Dolarlık Anlaşma İmzaladı

Küresel seyahat anlaşmaları yayıncısı Travelzoo, Barselona merkezli start-up ve uçuş anlaşmaları abonelik hizmeti Jack’s Flight Club‘ın % 60 hissesini satın aldı.

13 Ocak’ta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bildirilen anlaşma, 12 milyon dolarlık bir anlaşmaydı.

Bildirim, ana JFC Travel Grup’ta kalan % 40 hissenin, Ocak 2021’de veya civarında, bir Hisse Senedi Satın Alma Sözleşmesinde belirtilen şartlara uygulanabilen alım / satım seçeneğine tabi olduğunu söylüyor.

Jack’s Flight Club, ucuz uçuş fırsatları için bir e-posta bülteni olarak faaliyet gösteren Jack Sheridan ve Phil Wintermantle tarafından 2016 yılında kuruldu. Faaliyet gösterdiği üç yıl içinde üyelerinin, yıllık 30 milyon £ üstünde bilet aldığını iddia ediyor.

Geçen yıl Mart ayından itibaren, firma 1.2 milyon aboneye sahip olduğunu iddia etti. Ücretsiz veya ücretli bir üyelik hizmeti sunan firma için ikinci seçenekte daha fazla işlem hacmi söz konusu.

Bülten, fiyat dalgalanmalarını sürekli olarak izlediği için ucuz ve hatalı fiyatları bulma özelliği nedeniyle tüketiciler arasında dikkati kendisine çekerek önemli bir takip elde etti.

Yalnızca İngiltere’de beş milyon ve küresel olarak 28 milyon aboneye sahip olduğunu iddia eden Travelzoo ise kullanıcılarına haftalık Top 20 fırsatı gönderen benzer bir e-posta tabanlı abonelik modeli sunuyor.

NASDAQ’da yer alan Travelzoo, şu anda “sessiz dönemde” olduğunu ve herhangi bir yorum yapamayacağını belirtti.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!