2015 Yaz Tatili İçin Antalya Erken Rezervasyon Fırsatları

Yorucu iş hayatının stresinden arınmak, biraz rahatlayıp dinlenmek için yaz tatilinden güzeli yok.  Eğer bu yaz tatilsiz geçmez diyorsanız, şimdiden tatil planlarına başlama zamanı! Setur’un 2015 erken rezervasyon ve %45’e varan indirim fırsatları ile dilediğiniz kalitede ve otelde şimdiden tatilinizi planlayabilir, unutulmaz bir tatil için geri sayıma başlayabilirsiniz. Eğer vazgeçilmez rotanız Akdeniz ise birbirinden güzel Antalya otelleri sizi bekliyor.

crytal-tat-belek

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Antalya’nın göz bebeği Belek’te doğanın kucağında palmiye ağaçlarıyla çevrili otel,  lüks ve konforu birleştiren olanakları ile misafirlerine unutulmaz bir tatilin kapılarını açıyor.

Belek Üç kumtepesi mevkiinde 101.000m2 alan üzerine kurulu olan tesis, ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerine kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Birbirinden şık ve ferah odalarında huzur içinde dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Denize sıfır mesafede olan Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya şehir merkezine 45km., Antalya havalimanına 35km. uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca golf severleri mutlu edecek bir konuma sahip. Tesise 800 mt. mesafede 27 delikli bir golf sahası bulunuyor.

Tesiste gün boyu sunulan sınırsız ikramlarla lezzete doyacağınız kesin. Ana restoranda açık büfe yemeklerin tadını çıkarırken,  A la Carte restoranlarda ise Meksika, İtalyan ve Osmanlı mutfağının lezzetlerini keşfedebilirsiniz. Otelin 300m uzunluğunda özel plajı  doyasıya deniz keyfi yaşamak isteyenler için ideal.  Dilerseniz basketbol, tenis, plaj voleybolu gibi spor olanaklarından faydalanarak enerjik saatler geçirebilirsiniz. Crystal Hotel, huzurlu bir dinlence alanı olmasının yanı sıra eğlencenin dur durak bilmediği bir tatil cenneti. Gündüz havuz kenarındaki barda, geceleri ise açık hava diskosunda eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Crystal Flora Beach Resort, Kemer – Beldibi

Kemer Beldibi mevkii’nde 53.000m2 alan üzerine kurulu olan Crystal Flora Beach Resort, yeşil ile mavinin buluştuğu harika bir atmosferde yer alıyor. Denize sıfır mesafede olan bu büyülü cennet, Antalya Havalimanına 35 km., Antalya şehir merkezine 25 km. uzaklıktadır.

Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan, özenle hazırlanmış “Ultimate All Inclusive” konseptiyle konuklarına kusursuz bir tatil deneyimi yaşatan Flora Beach, misafirlerinin mutluluğunu her şeyden önde tutuyor.

Ultra her şey dahil sistemiyle hizmet veren otel,  sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekleri, geç kahvaltı, dünya mutfaklarından özel lezzetleri, snack ikramı, çay saati, gece atıştırmalıkları, 24 saat alkollü-alkolsüz içecekleri ile misafirlerine dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.

900m. uzunluğunda özel plajında güneşin tadını çıkarabilir, serinlemek için de kendinizi Akdeniz’in masmavi sularına bırakabilirsiniz. Havuz severseniz, otelin açık, kapalı havuzu veya Aquapark’ta eğlenceli dakikalar sizi bekliyor.

Otelde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak pek çok aktivite bulunuyor. Bowling, bilardo ,dart, langırt gibi oyunlarla eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Su sporlarına düşkünseniz, banana, su kayağı, rüzgar sörfü ve su altı dalışı gibi etkinliklerle adrenalin dolu saatler geçirebilirsiniz.

Bu birbirinden güzel iki otelde de ailenizle keyifli ve mutlu bir tatil geçirebilirsiniz. Setur’un 2015 yılı erken rezervasyon otelleri hakkında detaylı bilgi için www.setur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!