Regiondo, Yeni Çevrimiçi Etkinlikler Reserve with Google’da

Eğlence operatörleri için rezervasyon çözümleri konusunda Almanya’nın lider yazılım sağlayıcısı Regiondo, eğlence operatörlerinin Reserve with Google’da listelenerek İnternet’teki görünürlüklerini büyük ölçüde artırmasına yardımcı olmak için Google ile ortak oldu.

Dijital görünürlük ve satışlarda önemli artış

Münih merkezli yazılım sağlayıcısı Regiondo, Arama motoru devi Google ile yeni bir rezervasyon olan hizmeti Reserve with Google işlevini kullanıcılarına sunmaya başlayacak. Birçok gezgin için Google, her türlü boş zaman aktivitesini araştırmak için ideal bir başlangıç noktası. Münih merkezli şirket de hizmeti entegre ederek, şirketin müşterilerinin doğrudan Google Arama Motoru ve Google Haritalar üzerinden tüketicilere hitap etmelerini sağlayacak ve böylece ek bir maliyet olmadan yeni ve yenilikçi bir hizmet sunmalarını sağlayacak.

Tüketiciler, teklifleri doğrudan Google ve Google ses asistanı aracılığıyla rezerve edebilir ve daha sonra e-posta yoluyla biletlerini alırlar. Tüketiciler, doğrudan Google Pay ile ödeme yapabildikleri için ödeme süreci basit. Ayrıca, Google’da listelenen şirketler daha fazla müşteri kazanır ve ek hizmet aracılığıyla yardımcı gelir akışı da sağlanabilir.

Reserve with Google’ı görüntüleyebilmek için, Google’ın ilgili bir ortağıyla çalışmak gerekiyor. Regiondo da Almanya’da eğlence operatörleri için önde gelen hepsi bir arada rezervasyon çözümü olarak bunlardan biridir. Bu nedenle, Münih merkezli şirketin müşterileri, kısa süre içinde Google My Business listesine bir rezervasyon butonu ekleyebileceklerdir. API entegrasyonundan gelen rezervasyonlar daha sonra gösterge panelinde görüntülenir ve oradan da yönetilebilir. Yeni hizmetin bir diğer avantajı da yüksek maliyetlerden tasarruftur. Reserve with Google’ı Regiondo aracılığıyla kullanmak, geleneksel aracılarla kullanmaktan daha düşük ücretlidir.

Regiondo CEO’su Oliver Nützel, dünyanın en büyük arama motoruyla ortaklığın önemini; “Seyahat ve eğlence sektöründeki şirketler için çevrimiçi görünürlük her zamankinden daha önemli hale geliyor ve rezervasyon işlemleri kullanıcılar için olabildiğince basit ve karmaşık olmayacak şekilde olmalı. Reserve with Google’ı entegre ederek, müşterilerimizin tam olarak bu hedefe ulaşmalarına yardımcı oluyoruz ve onlara, Google’ı ürün ve hizmet aramak için kullanan müşterileri çekmek ve elde tutmak için daha kusursuz bir yol sunuyoruz” şeklinde açıkladı.