2013 Yılının En İyi Seyahat Dergileri

Evet 2013 yılının sonlarına gelirken her yıl olduğu gibi bu yılda birçok site yılın en’lerini oluşturmaya başladı, biz de son 3 yıldır hazırlamış olduğumuz listelere bu yıl bir yenisini ekliyoruz, işte “2013 Yılının En İyi 10 Seyahat Dergisi”

seyahatdergileri

 

1 – TRAVEL + LEISURE

“Okuması seyahat etmesi kadar zevkli” mottosu ile yola çıkan TL Turkey, her ay sizleri bambaşka ülkelere götürüyor.

2 – NATIONAL GEOGRAPHIC

National Geographic Society, kâr amacı gütmeyen bir bilim ve eğitim organizasyonu olarak kurulmuştur, 1888’den beri yeryüzü, deniz ve gökyüzü bilgimizi artıran 9 bini aşkın keşif ve araştırma projesini desteklemiştir.

3 – ATLAS DERGİSİ

Atlas Türkiye’de Nisan, 1993’den beri yayımlanan bir aylık coğrafya ve keşif dergisidir. Çevre ve tarihi sitler konuları ile ilgili haberler de dergide yer alır.Doğan Burda Dergi bünyesinde çıkarılan derginin yayın yönetmenliğini Özcan Yüksek, yayın danışmanlığını ise Mehmet Yaşin yapmaktadır.

4 – FOOD & TRAVEL

Food and Travel dergisi, dünyadan ve Türkiye’den alışılmadık ve seçkin tatilleri, farklı yemekleri, gurme yolculukları, otel ve restoran tavsiyelerini, yeme-içme ve seyahat dünyasına dair değişik önerileri, dünyanın önde gelen yemek ve seyahat yazarlarının kaleminden fotoğraflarla sunmayı kendisine amaç ediniyor.

5 – VOYAGER

Yaklaşık 12 yıldır aylık olarak yayımlanan Voyager dergisi, unutulmaz bir seyahat için Türkiye’nin önde gelen başvuru kaynaklarından birisidir.

6 – SKYLIFE

Türk Hava Yolları’nın uçak içi dergisi Skylife ile her ay yeni ufukları keşfedebilirsiniz. Dünyanın dört bir yayındaki güzellikleri keşfetmek, değişik lezzetler tatmak, farklı kültürleri tanımak için Skylife.com/tr adresini inceleyebilirsiniz.

 

7 – GEZGİN DERGİ

Gezgin, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın farklı coğrafyaları hakkında projeler üreten, genç ekibi ile geleceğe işaretler bırakan bir anlayışa sahip. Okurları için derinlikli bir ‘gezi evreni’ kuran Gezgin, fotoğrafın anlatım dilini bir üst dil olarak kullanarak bir albüm niteliği taşıma özelliğine de sahip.

8 – NEREDEKAL DERGİ

Neredekal Dergi, tatil hayallerinizi, planlarınıza dönüştürmeniz için bir tatil rehberi statüsünde hazırlanıyor. Neredekal Dergi’de yurt içinden ve dışından bölge tanıtımlarına, gezi yazılarına, röportajlara ve teknolojik gelişmelere yer veriliyor.

9 – NEREYE DERGİ

Tolga Candur ve ekibinin geçtiğimiz ay ilk sayısını yayına aldığı Nereye dergi, her ay gezginlerin seyahat anıları yayınlaması ile ön plana çıkıyor.

10 – WORLDWIDE TRAVELLER TÜRKİYE

İlk sayısı bu ay yayına giren wwtraveller dergisini biz beğendik sizlere de öneriyoruz.

 

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!