2013 Yılının En İyi Seyahat Blogları

Evet 2013 yılının sonlarına gelirken her yıl olduğu gibi bu yılda birçok site yılın en’lerini oluşturmaya başladı, biz de son 3 yıldır hazırlamış olduğumuz listelere bu yıl bir yenisini ekliyoruz, işte “2013 Yılının En İyi 10 Seyahat Blogu”

seyahatblogları

1- Çelebi Alper

2013 yılı içinde yapılan “Sırtçantalı Seyahatin Yıldızları” ve “Momondo Seyahat Blog Ödülleri” yarışmalarını 1.lik ile bitiren Alper Metin’in blogu CelebiAlper.com’u biz de bu yılın en iyisi olarak görüyoruz.

2 – Seyahatperest

Özge Altınok Lokmanhekim’in gezip görmüş olduğu yerler hakkında bilgiler verdiği blogunu bu listeye dahil etmezsek olmazdı. 15 yaşından beridir yollarda olan Özge 2010 yılından beridir anılarını Seyahatperest.com’a yazıyor.

3 – Gümüş Pusula

Hande Çilek muhteşem yerler gezip bunları da mükemmel fotoğraflarla sitesine eklerse bizde listemize ekleriz dedik ve ekledik…

4 – Gezmek Güzel

Yaklaşık 40 ülkede bulunup buralar hakkında detaylı anlatımı ile gezmek isteyen herkese bilgiler sağlayan Orhan Tuna’nın “Momondo Seyahat Blog Ödülleri” 2.si blogu Gezmekguzel.com’u listeye almadan olur mu?

5 – Yolda Olmak

Kemal Kaya, yeni yerleri keşfetmeye bayılan, macera ruhunu sürekli yanında taşıyan bir blogger. 2 yıl boyunca Asya’yı ve Avustralya’yı gezdi, şimdi kendinden sonra gideceklere blogu üzerinden destek oluyor, biz de kendisini listemize 5 numaradan aldık.

6 – Adım Adım Seyahat

21.yüzyılın Evliya Çelebisi Güneş Akdoğan, nasıl seyahat edilir den kamp yapmanın sırlarına kadar herşeyi sitesi üzerinden paylaşıyor. Takip etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

7 – Gezip Gördüm

Sami Altınay, kendi halinde gezi sitesi sloganı ile yayına başladı fakat şu anda onbinlerce kullanıcıya en güncel bilgileri veren bu blogu takip etmenizi şiddetle öneriyoruz.

8 – Gürkan Genç

Gürkan Genç, bir başarı öyküsü ve çoğu gence önemli bir örnek. Bisikletiyle dünyayı gezen bir seyyah olan Gürkan Genç, ilginç hikayelerini sitesi üzerinden ziyaretçileri ile paylaşıyor.

9 –  Geziyorum.net

Emre Tok, iflah olmaz bir gezgin ve gezdiği tüm yerleri geziyorum.net aracılığı ile takipçileriyle paylaşıyor.

10 – Çok Okuyan Çok Gezen

Sevil’e ne diyelim ki, o bir fenomen. Onun olmadığı bir listeye liste demeyiz arkadaş…

Aslında bu listeye dahil edemediğimiz fakat okumaktan çok zevk aldığımız “Yılın Takip Edilesi 3 Ası “nı da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

1 – Çocukla Geziyorum 

2 – Gezi Partisi

3 – Keşfet TV

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

14 Comments

  • Hasetle takip ettiğim seyahat bloğu Çelebi Alper 😛

  • Çelebi Alper Kuzey Kore’ye bile gitmiş, büyük cesaret! Kutluyorum kendisini. Özenmiyor da değiliz hani 🙂

  • Moğolistan notları ve fotoğraflarından keşfettiğim blog. Çelebi Alper takip edilesi ve birinciliği hak ediyor

  • Birincilik doğru bloga gitmiş.

  • Seyahate çıkmadanr önce blogları okuyorum. Faydalı buluyorum…

  • Hepsi iyi gezmiş, iyi ki de yazıyorlar biz de gezmiş kadar oluyoruz.

  • Başta Alper Metin olmak üzere listedeki bütün çelebileri tebrik ederim. Bu listede bugüne kadar nasılsa gözümden kaçmış bir kaç blog var, onları da takibe başlayacağım.

  • Seyahate çıkma cesareti veren ve yazılarıyla yol arkadaşı olan Çelebi Alper’i kutlarım.

  • Hiç sıradan ülke ya da sıradan yazılar yok; beğenerek takip ediyorum, Çelebi Alper, gezilerin devamlı olsun:)

  • 2014 Sonuçları geldi geliyor, buradan bir yönlendirme dahi yok Gökhan 🙂

  • Çelebi Alper’i yeni yeni takip ediyorum. Gerçekten haketmiş yani birinciliği.. 😉

  • Hepsi de çok iyi sayfalar.İçerikler keyifli.

  • tebrikler takipdeyiz güzel blog…

  • geçen hafta istanbulda konaklamam gerekti fakat kredi kartı kullanmadığım için rezervasyon yapamadım en sonunda otelperisi sitesinden kredi kartsız rezerve yaptım otelde ödeme yaptım herkese tavsiye ederim

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!