3000 kişi Çırılçıplak Tatil Yapacak

Bu sefer çıplaklar kampı değil, ‘çıplaklar kruvaziyeri’ nudizm sektörünü hareketlendirdi. 

3.000 yolcuya hizmet verebilen, 14 katlı, 9 restoranlı, ‘deniz manzaralı’ jogging pisti ve daha symakla bitmez lüks donanımıyla dünya denizlerinde tatilcilere unutulmaz anlar yaşatan ‘Carnival Freedom’ kruvaziyeri, Amerika’da bu defa ‘Bare Necessities isimli tur operatörü için gerçek bir ‘hayal gemisi’ olacak.

Yanlış anlaşılmaması için tekrar etmekte fayda var: Kruvaziyer, belirli cinsel tercihi olan yolculara göre hizmet vermeyecek, karı-koca, her cinsel tercihe ait olan kişiler ve hatta aileler katılacak bu geziye: Tek fark, hepsi ‘anadan doğma’ tatil yapacak, yani çırılçıplak. Dünya genelinde ‘nudizm’ olarak adlandırılan bu artan eğilim, ‘çıplaklar kampı’ tanımıyla çoktan turizm sektörüne de sirayet etti.

Florida’dan yola çıkacak ve bir haftanın sonunda Panama’da –bu sefer kıyafetli- inecek olan yolcular, uçakla tekrar ülkelerine dönecekler.

Katalogunda bu seferi ‘The Big Nude Boat’ olarak adlandıran ABD’li tur operatörü, bu turla birlikte bir rekora da imza atmış olacak: Şirkete göre daha önce hiçbir zaman bu kadar çok çıplak insan aynı gemide buluşmamış.

Şirketin verdiği bilgiye göre, büyük uğraşlara rağmen yine de mürettebat ve geminin kaptanı, üniformalarını çıkarmaya razı olmamışlar.

Kaynak: Turizm Güncel

Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!