2018-2022 Döneminde Online Seyahat Rezervasyon Pazarı Yüzde 11.1 Büyüyecek

Hızlı teknik gelişmeler, bir önceki dönemde dünyanın dört bir yanında akıllı telefon ve internetin yayılmasını yönlendirdi. Akıllı telefonlar, dünya çapında çevrimiçi seyahat rezervasyonu platformu pazarının önemli bir parçasını oluşturuyor. İnternet bağlantısı ofisler, evler ve toplumsal alanlar için kaçınılmaz bir haline geldi.

Çevrimiçi işlemlerle ilgili güvenlik, dünya çapında seyahat rezervasyonu platformu pazarının gelişimini sınırlayan en önemli güçlüklerden biridir. Ancak, güvenlik nitelikleri ve artan sayıda uzmanlaşmış etik bilgisayar korsanları ile yapılan iyileştirmeler sayesinde, çevrimiçi işlemler güvenli ve yaygın bir hale gelmekte. Çevrimiçi ödeme platformlarının kabulü, daha önceki yıllara nazaran giderek artmaktadır.

Rezervasyon platformunun kaynağı olan çevrimiçi seyahat rezervasyon platformu pazarı, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve cep telefonlarına genişliyor. Küresel çevrimiçi seyahat rezervasyon platformu pazarı, kaynak türü üzerinde doğrudan ve paketler olarak genişliyor. Piyasa uzmanları tarafından yapılan çalışmaya göre, paketlerin alt bölümü piyasanın en üst düzey gelişimini oluşturacak. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, tahmin süresi boyunca alım, kar, piyasa hissesi ve bu alanlarda çevrimiçi seyahat rezervasyon platformunun geliştirme yüzdesi açısından, ticaret ortakları açısından ticaret kaynağı üzerinde çevrimiçi seyahat rezervasyon platformu piyasası olabilir – Pasifik, Orta Doğu ve Afrika ve Güney Amerika çevrimiçi seyahat rezervasyon platformun açısından en önemli bölgelerdir.

Piyasa uzmanları, Amerika kıtası bölgelerindeki ulusların, öngörülen süre boyunca bu çevrimiçi seyahat rezervasyon pazarının üst düzeyde gelişmesine geri dönüş yapacağını öngördüler. Farklı çevrimiçi seyahat rezervasyon sitelerinde çevrimiçi hizmetlerde yaşanan artış sayesinde, bu bölgenin pazardaki en önemli payı oluşturacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz yıl, Amerika kıtası, dünya çapında çevrimiçi seyahat rezervasyonu platformunda en yüksek paya sahip oldu.

Çevrimiçi Seyahat Rezervasyon Platformu Pazarı” 102 sayfalık araştırma raporunda, küresel pazarda çevrimiçi seyahat rezervasyonunun alınması açısından ticaret değerlendirildi; özellikle de Kuzey Amerika, Avrupa, Asya-Pasifik, Orta Doğu ve Afrika ve Güney Amerika’da. Bu bölgelerde faaliyet gösteren en üst düzey şirketlere odaklanıldı. Uluslararası alanda faaliyet gösteren önemli şirketlerden bazıları; Thomas Cook, Ctrip.com International, Airbnb, Expedia Group, Booking Holdings. Küresel çevrimiçi seyahat rezervasyon platformu pazarı, seyahat, konaklama, deneyimler, yorumlar ve kiralık araçlar gibi çeşitli çevrimiçi rezervasyon hizmetlerini içeriyor. Radiant Insights analistleri, küresel çevrimiçi rezervasyon platformu pazarının 2018-2022 döneminde % 11,1’lik bir “Yıllık Bileşik Büyüme Oranı” ile büyümesini öngörüyor.

Rapor, mevcut senaryoyu ve 2018-2022 için küresel çevrimiçi seyahat rezervasyon platformu pazarının büyüme beklentilerini kapsamaktadır. Pazar büyüklüğünü hesaplamak için rapor, çeşitli kaynaklardan elde edilen verilerin incelenmesi, sentezi ve toplanması yoluyla pazarın ayrıntılı bir resmini sunmaktadır.

“Çevrimiçi Seyahat Rezervasyon Platformu Pazarı” 102 sayfalık araştırma raporuna erişmek için: https://www.radiantinsights.com/research/global-online-travel-booking-platform-market-2018-2022

Pazar bölümü:

Pazar coğrafyaya göre aşağıdaki bölümlere ayrılmıştır:

  • Amerika
  • Asya Pasifik
  • Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA)

Küresel Çevrimiçi Seyahat Rezervasyon Platformu Pazarı 2018-2022, endüstri uzmanlarından gelen girdilerle derinlemesine bir piyasa analizine dayanılarak hazırlanmıştır. Rapor, önümüzdeki yıllardaki pazar görünümünü ve büyüme beklentilerini de kapsamaktadır. Raporda ayrıca bu pazarda faaliyet gösteren kilit satıcılar hakkında bir tartışma da yer almaktadır.

Kilit Satıcılar:

  • Airbnb
  • Booking Holdings
  • Ctrip.com
  • Expedia Group
  • Thomas Cook

Pazar Yönlendirme:

İnternet ve akıllı telefon penetrasyonunu arttırmak.

Pazar Engeli:

Seyahat talebinde aksamalar.

Piyasa Eğilimi:

Çevrimiçi ödeme platformlarının benimsenmesi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!