HotelsPro Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan’dan 2017 Seyahat Sektörü Trendleri

Teknoloji ve otel rezervasyon çözüm sağlayıcısı HotelsPro, 2017 yılında turizm endüstrisini etkileyecek trendleri duyurdu.

Global seyahat marketinin büyüyeceğini, mobil teknolojiye yapılan yatırımların artacağını, kişiselleştirilmiş paket turlara ilginin 2017 yılında artacağını belirten Nevgül Bilsel Safkan (HotelsPro Genel Müdür), trende dönüşüp endüstriyi etkileyebilecek durumları belirtti.

Asya Pasifik gelişimine devam edecek: Son yıllarda gezginlerin tercihi olmaya başlayan bu böyle 2017’de de tercihler konusunda üst sıralara taşınmaya devam edecek.

Çin halkının seyahat masrafları artmaya devam edecek: Çin, seyahat sektörünün en büyüğü, gayri safi milli hasılaya katkılarını devam ettirecek. Seyahat masrafları Rusya, Brezilya, Hindistan ve Endonezya gibi gelişmekte olan ülkeler için artmaya devam edecek.

‘Helal’ seyahate istekler artacak: Son yıllarda artışa geçen Müslüman yaklaşımlı gezi turları 2017’de de devam edecek ve beklenen sektör büyüklüğü 2020 yılına kadar 20 milyar dolar.

Yeni teknoloji satışları artıracak: 2020 yılına dek 2,5 trilyon dolarlık bir sektörü olması beklenen seyahat ürün satışları, yeni teknoloji sayesinde artacak.

Mobil teknoloji harcamaları artıracak: Tüm diğer sektörler gibi, online ve mobil teknolojiler de turizm sektörünü etkilemeye devam edecek. Mobil teknoloji odaklı harcamalar, turizm sektöründe artmaya devam edecek.

Asya’ya iş seyahatleri artacak: Doğu ve batı arasındaki bağlantı artışından kaynaklı olarak global iletişimler artacak ve bundan en çok etkilenecek olan Asya bölgesi gibi duruyor.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzakrota_logo - Kopya

Uzakrota Travel Summit is connecting the biggest companies with the brightest minds and professionals of the travel industry around the world.

Let’s Do It Together

Get subscribed today!